Oksegryde med enebær, perleløg og stegte kartofler
I 80'erne og 90'erne var der vildtkød i gryderne som f.eks. fasan, hjort, hare eller vildsvin. I denne opskrift er der oksetern, men kan du finde de lidt mere eksotiske kødtyper, er det bare med at kaste dig ud i det!
![Oksegryde med enebær, perleløg og stegte kartofler](https://spisbedre-production-app.imgix.net/images/recipes/oksegryde-med-enebaer-perlelog-og-stegte-kartofler_8329.jpg?auto=format&ar=655%3A500&fit=crop&crop=focalpoint&fp-x=0.5&fp-y=0.5&fp-z=1)
0-30 min.
(0)
July 16, 2020 af Timm VladimirFoto: Columbus Leth
Ingredienser
personer
Sådan gør du
Næringsindhold
Allergener
Kostretning
Bedøm denne opskrift
Vælg det ønskede antal stjerner