Oksegryde med blomkålsris, syltede rødløg og granatæble

Når du kort steger de tørrede krydderier i olie som det allerførste, også før du steger løg, får du godt gang i smagen lige fra begyndelsen. Og som en bonus kommer dit køkken til at dufte fantastisk.

Oksegryde med blomkålsris, syltede rødløg og granatæble
31-60 min.

(0)

May 31, 2018 af Camilla Biesbjerg MarkussenFoto: Betina Hastoft
Bemærk:De syltede rødløg skal trække minimum 2 timer, gerne 2 døgn.

Ingredienser

personer

Sådan gør du

Tip!

De syltede rødløg skal marinere et par timer, men de bliver kun bedre af at stå lidt længere. Lav dem gerne nogle dage i forvejen – og lav evt. dobbelt portion, mens du er i gang. Løgene kan sagtens holde sig i 1-2 uger i et patentglas i køleskabet.

Bedøm denne opskrift

Vælg det ønskede antal stjernerDu gav 0 stjernerGiv 0 stjernerÆndre til 0 stjerner

Måske du også kan li'