Oksegryde med blomkålsris, syltede rødløg og granatæble
Når du kort steger de tørrede krydderier i olie som det allerførste, også før du steger løg, får du godt gang i smagen lige fra begyndelsen. Og som en bonus kommer dit køkken til at dufte fantastisk.
![Oksegryde med blomkålsris, syltede rødløg og granatæble](https://spisbedre-production-app.imgix.net/images/recipes/oksegryde-med-blomkalsris-syltede-rodlog-og-granataeble_3539.jpg?auto=format&ar=655%3A500&fit=crop&crop=focalpoint&fp-x=0.3182373046875&fp-y=0.6311111111111111&fp-z=1.4698492462311559)
31-60 min.
(0)
May 31, 2018 af Camilla Biesbjerg MarkussenFoto: Betina Hastoft
Bemærk:De syltede rødløg skal trække minimum 2 timer, gerne 2 døgn.
Ingredienser
personer
Sådan gør du
Tip!
Næringsindhold
Allergener
Kostretning
Bedøm denne opskrift
Vælg det ønskede antal stjerner