Oksegryde med blomkålsris, syltede rødløg og granatæble

Når du kort steger de tørrede krydderier i olie som det allerførste, også før du steger løg, får du godt gang i smagen lige fra begyndelsen. Og som en bonus kommer dit køkken til at dufte fantastisk.

Oksegryde med blomkålsris, syltede rødløg og granatæble
31-60 min.

(0)

May 31, 2018 af Camilla Biesbjerg MarkussenFoto: Betina Hastoft
Bemærk:De syltede rødløg skal trække minimum 2 timer, gerne 2 døgn.

Ingredienser

personer
Hold skærmen tændt

Sådan gør du

Tip!

De syltede rødløg skal marinere et par timer, men de bliver kun bedre af at stå lidt længere. Lav dem gerne nogle dage i forvejen – og lav evt. dobbelt portion, mens du er i gang. Løgene kan sagtens holde sig i 1-2 uger i et patentglas i køleskabet.

Bedøm denne opskrift

Vælg det ønskede antal stjernerDu gav 0 stjernerGiv 0 stjernerÆndre til 0 stjerner

Måske du også kan li'