Oksefilet i krydret sauce med grønne bønner og salvie

Oksefileten får masser af smag fra den krydrede sauce med svampe, tomat, salvie og chili. Servér retten med jasminris med paprika til.

Ingredienser

Sådan gør du

Skær kødet i 1 cm tykke skiver, og krydr med paprika, salt og peber.
Varm en stor pande op med olie, og steg kødet lysebrunt på begge sider. Tag kødet fra varmen.
Rens østershattene; riv dem i store stykker, og steg dem gyldne i olie på en pande.
Hæld kalvebouillon og cremefraiche på panden, og lad det koge op. Smag til med salt og peber.
Nip bønnerne, og blanchér dem i 2 minutter i kogende, letsaltet vand. Lad dem dryppe af i en sigte, og skær dem i stykker på 3 cm. Rør dem sammen med tomatpuré, salvie og chiliflager. Hæld blandingen i saucen, og varm det igennem sammen med kødet.
Kog risene efter anvisningen på pakken. Drys de færdigkogte ris med paprika, og pynt med salvie.
Servér oksefilet i sauce sammen med ris.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
10. august 2018 af .

Foto: Columbus Leth

Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar