Oksefilet i krydret sauce med grønne bønner og salvie
10. august 2018
af
Camilla Zarah Lawes.
Foto: Columbus Leth
Oksefileten får masser af smag fra den krydrede sauce med svampe, tomat, salvie og chili. Servér retten med jasminris med paprika til.
Ingredienser
Sådan gør du
Skær kødet i 1 cm tykke skiver, og krydr med paprika, salt og peber.
Varm en stor pande op med olie, og steg kødet lysebrunt på begge sider. Tag kødet fra varmen.
Rens østershattene; riv dem i store stykker, og steg dem gyldne i olie på en pande.
Hæld kalvebouillon og cremefraiche på panden, og lad det koge op. Smag til med salt og peber.
Nip bønnerne, og blanchér dem i 2 minutter i kogende, letsaltet vand. Lad dem dryppe af i en sigte, og skær dem i stykker på 3 cm. Rør dem sammen med tomatpuré, salvie og chiliflager. Hæld blandingen i saucen, og varm det igennem sammen med kødet.
Kog risene efter anvisningen på pakken. Drys de færdigkogte ris med paprika, og pynt med salvie.
Servér oksefilet i sauce sammen med ris.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk