Oksecuvette med sesambagte grøntsager og salsa verde
En ægte fredagsklassiker med mørt kød, der nærmest smelter på tungen. Har du rester af kød tilovers, kan det f.eks. bruges i en sandwich eller på en hjemmelavet pizza.
![Oksecuvette med sesambagte grøntsager og salsa verde](https://spisbedre-production-app.imgix.net/images/recipes/oksecuvette-med-sesambagte-grontsager-og-salsa-verde_10046.jpg?auto=format&ar=655%3A500&fit=crop&crop=focalpoint&fp-x=0.5&fp-y=0.6809971556437772&fp-z=1)
31-60 min.
(0)
April 6, 2021 af Camilla Biesbjerg MarkussenFoto: Columbus Leth
Ingredienser
personer
Sådan gør du
Næringsindhold
Allergener
Kostretning
Bedøm denne opskrift
Vælg det ønskede antal stjerner
Se også: Oversigt over køds kernetemperatur