Oksebøffer med røsti og sprød salat med glaskål, rosenkål og æbler
Saftige ribeye-bøffer med sprød kålsalat. Prøv at bruge nogle lidt utraditionelle kåltyper i salaten. Glaskål er sødlige og saftige, mens rosenkål er sprøde og lidt bitre.
![Oksebøffer med røsti og sprød salat med glaskål, rosenkål og æbler](https://spisbedre-production-app.imgix.net/images/recipes/okseboffer-med-rosti-og-sprod-salat-med-glaskal-rosenkal-og-aebler_4855.jpg?auto=format&ar=655%3A500&fit=crop&crop=focalpoint&fp-x=0.4684244791666667&fp-y=0.398193359375&fp-z=1.187017001545595)
0-30 min.
(0)
August 10, 2018 af Marie MelchiorFoto: Line Falck
Ingredienser
personer
Sådan gør du
Næringsindhold
Allergener
Kostretning
Bedøm denne opskrift
Vælg det ønskede antal stjerner