Oksebøf med bagte kartofler, bearnaisedressing og broccoli
1. juni 2018
af
Camilla Zarah Lawes.
Foto: Columbus Leth
Servér din bøf med en kold dressing, der smager som bearnaisesauce. Og glem ikke bagte kartofler og broccoli.
Ingredienser
Sådan gør du
Skrub kartoflerne, og bag dem møre i en 200° varm ovn i ca. 50 minutter.
Rør honning og sennep sammen. Tilsæt cremefraiche og finthakket estragon. Gem lidt estragon til pynt.
Pensl bøfferne med olie, og steg dem på begge sider på en (grill)pande. Tag dem af varmen, og krydr med salt og peber. Lad kødet hvile lidt.
Skyl og skær broccolien i lange, tynde stænger, og kog dem i saltet vand i 2 minutter.
Pil og skær løgene i tynde ringe, og vend dem sammen med broccolien. Krydr med olie, salt og peber.
Pynt bøfferne med frisk estragon, og servér.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk