Okonomiyaki med stegte rejer
Okonomiyaki er japansk og betyder stegt smag. Det er en slags madpandekage med kål, men du kan også bruge grøntsager som pak choy, gulerod, spidskål og porre, eller hvad du lige har i grøntsagsskuffen.
(1)
Ingredienser
Sådan gør du
Tip!
Næringsindhold
Allergener
Kostretning
Bedøm denne opskrift
Vegetarisk okonomiyaki
Okonomiyaki er en helt oplagt ret at føje til din vegetariske repertoire! Her er det jo godt nok med rejer, men toppingen kan varieres i det uendelige, så det er helt op til dig, hvordan den skal serveres. Mange serverer den blot med finthakket forårsløg og mayo.
Idéer til topping
I okonomiyakiens hjemland er der et væld af forskellige variationer. Mange steder serveres klassikeren med flæsk. Du kan selv eksperimentere med forskellig topping – friske, hakkede grøntsager er et hit, men også forskellige former for kød er også passende. Prøv fx med marineret, stegt kylling, oksekød eller gris – fx noget så simpelt som stegt bacon. Serverer du okonomiyaki med et spejlæg begynder det at minde om morgenmad. Mange steder er okonomiyaki populær med seafood, fx som her med rejer, eller med østers eller blæksprutte.