Nyretapper med varm kartoffelsalat

Et godt stykke kød og en lun salat er ikke at fornægte, og kartoffelsalaten får smag og fylde af cremet avocado og fennikel.

Nyretapper med varm kartoffelsalat
0-30 min.

(1)

May 28, 2019 af Gitte Heidi RasmussenFoto: Stine Christiansen

Ingredienser

personer

Sådan gør du

Tip!

Nyretapper, hanger-steak, onglet – det er en kødudskæring og hedder kun sådan, fordi den sidder lige ved siden af koens nyrer. Det lækre stykke kød er ikke særlig dyrt og kræver kun kort tilberedning for at blive mørt. Det er vigtigt, at kødet er afpudset, og alle sener fjernet. Det gør du ved at dele kødet på langs ved den store sene, skære senen af, samt fjerne eventuelle yderligere sener og fedt.

Bedøm denne opskrift

Vælg det ønskede antal stjernerDu gav 0 stjernerGiv 0 stjernerÆndre til 0 stjerner

Måske du også kan li'