Nyfortolket æbleflæsk med salvie
1. juni 2018
af
Timm Vladimir.
Foto: Columbus Leth
Prøv en mere mager udgave af den klassiske æbleflæsk, og steg svinekoteletter i stedet for.
Ingredienser
Sådan gør du
Brun koteletterne på begge sider i lidt olie på en pande. Tilsæt smør og salvieblade, og steg koteletterne i 5 minutter på hver side.
Tag koteletter og salvieblade af panden, og lad koteletterne hvile.
Skyl æblerne, skær dem i både, og steg dem let møre på panden. Vend senneppen i, og tag dem af panden. Krydr med salt og peber.
Anret koteletterne på et fad sammen med æbler og sprøde salvieblade.
Servér med en grøn salat og godt brød.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk
Se også: Klassisk opskrift på æbleflæsk
Powered by Froala Editor