Nyfortolket æbleflæsk med salvie

1. juni 2018 af .

Foto: Columbus Leth

Prøv en mere mager udgave af den klassiske æbleflæsk, og steg svinekoteletter i stedet for.

Ingredienser

Sådan gør du

Brun koteletterne på begge sider i lidt olie på en pande. Tilsæt smør og salvieblade, og steg koteletterne i 5 minutter på hver side.
Tag koteletter og salvieblade af panden, og lad koteletterne hvile.
Skyl æblerne, skær dem i både, og steg dem let møre på panden. Vend senneppen i, og tag dem af panden. Krydr med salt og peber.
Anret koteletterne på et fad sammen med æbler og sprøde salvieblade.
Servér med en grøn salat og godt brød.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar