Nye kartofler med røget makrel
23. august 2019
af
Timm Vladimir.
Foto: Columbus Leth
Måske verdens nemmeste forret - og det er altså en forret, for portionerne er dejligt delikate, men fulde af smag!
Ingredienser
Sådan gør du
Kog kartoflerne møre, og pil dem. Skær dem i mindre stykker, og arrangér dem på tallerkener.
Pil kødet af den røgede makrel, og fordel det over kartoflerne.
Skær radiserne i helt tynde skiver, gerne på et mandolinjern, og læg skiverne i isvand, så de bliver sprøde.
Sæt toppe af mayonnaise på tallerkenerne, riv citronskal over, og pynt med radiseskiver, purløg og karse.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk