Nye kartofler med røget makrel
Måske verdens nemmeste forret - og det er altså en forret, for portionerne er dejligt delikate, men fulde af smag!

0-30 min.
(0)
23. august 2019 af Timm VladimirFoto: Columbus Leth
Ingredienser
personer
- nye kartofler
- 300 g
- røgede makreller
- 1
- radiser
- 4
- mayonnaise
- 2 spsk.
- usprøjtet citroner
- 1
- finthakket purløg
- 2 spsk.
- karse
Sådan gør du
Kog kartoflerne møre, og pil dem. Skær dem i mindre stykker, og arrangér dem på tallerkener.
Pil kødet af den røgede makrel, og fordel det over kartoflerne.
Skær radiserne i helt tynde skiver, gerne på et mandolinjern, og læg skiverne i isvand, så de bliver sprøde.
Sæt toppe af mayonnaise på tallerkenerne, riv citronskal over, og pynt med radiseskiver, purløg og karse.
Næringsindhold
Allergener
Kostretning
Bedøm denne opskrift
Vælg det ønskede antal stjerner