Nye kartofler med løvstikkepesto

1. juni 2018 af .

Foto: Jakob Helbig

Pesto kan laves på mange måder med forskellige slags friske krydderurter og nødder. Her er det en frisk version med løvstikke og mandler.

Ingredienser

Sådan gør du

Hak løvstikkebladene groft. Rist mandlerne 3-4 minutter på en tør, varm pande.
Blend løvstikke, ristede mandler, æbleeddike og olivenolie til en lind pesto i en foodprocessor eller minihakker.
Tilsæt evt. lidt mere olie, hvis pestoen virker for fast i konsistensen.
Skrub kartoflerne, og kog dem møre i letsaltet vand i ca. 15 minutter.
Vend de lune kartofler i løvstikkepestoen.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar