Nye kartofler med løvstikkepesto
1. juni 2018
af
Marie Melchior.
Foto: Jakob Helbig
Pesto kan laves på mange måder med forskellige slags friske krydderurter og nødder. Her er det en frisk version med løvstikke og mandler.
Ingredienser
Sådan gør du
Hak løvstikkebladene groft. Rist mandlerne 3-4 minutter på en tør, varm pande.
Blend løvstikke, ristede mandler, æbleeddike og olivenolie til en lind pesto i en foodprocessor eller minihakker.
Tilsæt evt. lidt mere olie, hvis pestoen virker for fast i konsistensen.
Skrub kartoflerne, og kog dem møre i letsaltet vand i ca. 15 minutter.
Vend de lune kartofler i løvstikkepestoen.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk