Nye kartofler med dildpesto
7. september 2021
af
Linn Grubbström.
Foto: Peter Kam
Nye kartofler smager så lækkert, at de egentlig kan hapses direkte fra gryden uden tilbehør. Men vil du alligevel give dem et ekstra pift, smager de glimrende sammen med en hjemmelavet dildpesto.
Ingredienser
Sådan gør du
Kog kartoflerne i letsaltet vand, til de er møre. Hæld vandet fra.
Skyl dilden. Skyl citronen, og riv skallen fint. Pil hvidløget.
Blend dild, citronskal, friskpresset citronsaft, hvidløg, hasselnødder, parmesan og olie i en blender.
Smag pestoen til med salt og peber. Servér pestoen sammen med kartoflerne.
Tip!
Har du dildpesto tilovers, kan den holde sig i et lufttæt glas i køleskabet i 3-4 dage.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk