Nye kartofler med avocado
1. juni 2018
af
Mai Knauer.
Foto: Columbus Leth
En frisk variation af kartoffelsalat, der er hurtig og passer til alt på grillen. Og så dufter den skønt af citron.
Ingredienser
Sådan gør du
Skrub kartoflerne, og kog dem i ca. 12 minutter, til de er møre.
Halvér avocadoen, og skær den i tykke skiver.
Riv skallen og pres saften af citronen. Bland citronskal, -saft, olivenolie, salt og peber.
Halvér de største kartofler, og læg de stadig varme kartofler i en stor skål sammen med avokadoskiverne.
Hæld citrondressingen over kartofler og avocado, og vend det hele forsigtigt sammen.
Rist pinjekernerne i lidt olie på en pande, til de er let gyldne, og fordel dem over salaten sammen med masser af brøndkarse.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk