Nye kartofler med ærter, løvstikke og hyldeblomst

13. august 2021 af .

Foto: Stine Christiansen

De nye kartofler skal kun lige op at koge i gryden i 5-7 minutter, hvorefter de trækker i vandet i lige så lang tid. Så er de kogt perfekt!

Ingredienser

Sådan gør du

Kog kartofler i en gryde med rigeligt salt og løvstikke i 5-7 minutter. Gem lidt løvstikke til pynt.
Tag gryden af varmen, og lad kartoflerne trække færdigt i vandet i 5-7 minutter. Prik evt. til dem med en urtekniv – de må gerne have lidt bid.
Lad de friskbælgede ærter varme med i kartoffelvandet de sidste to minutter af trækketiden.
Slyng de lune kartofler og ærter med koldt smør, og servér det i en lille skål.
Pynt med purløgsblomster, løvstikke og hyldeblomster.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar