Nye gulerødder med krydderier og yoghurt
1. juni 2018
af
Gitte Heidi Rasmussen.
Foto: Henrik Freek
Nye gulerødder smager fantastisk med spicy krydderier og syrlig yoghurt. Servér retten alene, eller brug den som tilbehør til et stykke grillet kød eller kylling.
Ingredienser
Sådan gør du
Skrub gulerødderne, og flæk evt. de tykkeste gulerødder på langs.
Pil og hak hvidløgsfeddene. Skyl og flæk chilien, og fjern kernerne. Hak chilien fint.
Varm lidt olie op på en stor pande sammen med korianderfrø, spidskommen og frø fra kardemommekapslerne. Tilsæt gulerødderne sammen med hakket hvidløg og chili.
Lad det hele stege på panden i 6-8 minutter ved middel varme, så gulerødderne stadig har bid. Smag til med salt.
Drys de stegte gulerødder med friske mynteblade, og top med yoghurt.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk