Nudler med tun, sesam og bælgfrugter

11. september 2023 af .

Foto: Betina Hastoft

En skøn nudelsalat med frisk og saftig tun, der er blevet stegt i sesamolie og krydderier.

Ingredienser

Sådan gør du

Tilbered nudlerne som anvist på emballagen. Krydr tunen med salt, peber og sesamfrø, og steg den i sesamolie på en pande ved høj varme i ca. 1 minut på hver side.
Skyl sukkerærter og agurk. Snit sukkerærterne på langs, flæk agurken, og skær den i skiver. Giv ærter og edamamebønner et hurtigt opkog i en gryde, og skyl dem i koldt vand.
Skyl og pluk salat. Anret salat, nudler, sukkerærter, agurk, ærter og edamamebønner på 2 tallerkener. Del tunen i to stykker, og placér dem på hver deres tallerken oven på nudler og grøntsager.
Rør en dressing af soja, sesamolie og 1 spsk. citronsaft i en skål. Dryp dressingen hen over salaten. Pynt med ærteskud, og servér med resten af dressingen.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar