Nudler med svinekød, grøntsager og gomadressing
26. juli 2018
af
Marie Melchior.
Foto: Line Falck
Virkelig lækker nudelret med masser af grøntsager og den skønneste gomadressing. Opskriften er nem at lave og passer derfor godt til en travl hverdag.
Ingredienser
Sådan gør du
Kog nudlerne efter anvisningen på pakken, og afkøl dem under koldt vand i en sigte.
Skræl gulerødderne, og skær dem i små stykker. Fjern de yderste blade af spidskålen, og snit kålen helt fint.
Skyl broccoli, og bræk den i små buketter. Skyl ingefærstykket, og skær det i små tern (med skræl). Pil og hak løg og hvidløg.
Steg ingefær, løg og hvidløg i olie i en wok eller på en dyb pande i 2-3 minutter. Brun svinekødet i wokken ved høj varme.
Vend rundt i kødet, tilsæt sojasauce, og steg i yderligere 3 minutter. Tilsæt gulerødder, spidskål og broccoli, og vend det rundt i wokken i 1 minut.
Vend de kogte, afdryppede nudler i wokretten, og lad dem varme med i yderligere 3 minutter.
Tag panden fra varmen, og vend gomadressing i retten. Pynt med korianderblade.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk