Nudler med svinekød, grøntsager og gomadressing
Virkelig lækker nudelret med masser af grøntsager og den skønneste gomadressing. Opskriften er nem at lave og passer derfor godt til en travl hverdag.

0-30 min.
(0)
26. juli 2018 af Marie MelchiorFoto: Line Falck
Ingredienser
personer
- udon-nudler
- 200 g
- gulerødder
- 3
- spidskål
- ½
- broccoli
- 1
- frisk ingefær
- 3 cm
- skalotteløg
- 1
- hvidløg
- 1 fed
- olivenolie til stegning
- 1 spsk.
- svinekød i strimler
- 400 g
- sojasauce
- 2 spsk.
- gomadressing
- 1 dl
- frisk koriander
- ½ bundter
Sådan gør du
Kog nudlerne efter anvisningen på pakken, og afkøl dem under koldt vand i en sigte.
Skræl gulerødderne, og skær dem i små stykker. Fjern de yderste blade af spidskålen, og snit kålen helt fint.
Skyl broccoli, og bræk den i små buketter. Skyl ingefærstykket, og skær det i små tern (med skræl). Pil og hak løg og hvidløg.
Steg ingefær, løg og hvidløg i olie i en wok eller på en dyb pande i 2-3 minutter. Brun svinekødet i wokken ved høj varme.
Vend rundt i kødet, tilsæt sojasauce, og steg i yderligere 3 minutter. Tilsæt gulerødder, spidskål og broccoli, og vend det rundt i wokken i 1 minut.
Vend de kogte, afdryppede nudler i wokretten, og lad dem varme med i yderligere 3 minutter.
Tag panden fra varmen, og vend gomadressing i retten. Pynt med korianderblade.
Næringsindhold
Allergener
Kostretning
Bedøm denne opskrift
Vælg det ønskede antal stjerner