Nudler med spicy kylling, ingefær og grønt
14. september 2023
af
Pernille Skjødt.
Foto: columbus leth
Skru op og ned for mængden af chili, så den passer til dine og familiens smagsløg.
Ingredienser
Sådan gør du
Skær kyllingekødet i strimler.
Skyl chilien, og skær den i tynde skiver. Skræl ingefæren, og skær den i tynde strimler.
Steg kyllingestrimlerne i olie på en pande i 3-4 minutter, til de er gyldne. Tilsæt chili og ingefær, og steg i 2 minutter, til kødet er gennemstegt. Tilsæt hoisinsauce, fiskesauce og limesaft, og smag til med salt og peber.
Kog nudlerne efter anvisningen på emballagen.
Skyl spidskålen, og skær den i strimler. Skyl forårsløgene, og skær dem i tynde skiver på skrå.
Lynsteg spidskålen i olie i en pande i 2-3 minutter, og krydr med soya, salt og peber. Vend forårsløgsløgene i.
Afdryp nudlerne, og vend dem sammen med grøntsagerne.
Anret nudler og grønt i dybe tallerkner, og top med spicy kylling og frisk koriander. Giv hoisinsauce og evt. chilisauce til.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk