Nudler med spicy kylling, ingefær og grønt

14. september 2023 af .

Foto: columbus leth

Skru op og ned for mængden af chili, så den passer til dine og familiens smagsløg.

Ingredienser

Sådan gør du

Skær kyllingekødet i strimler.
Skyl chilien, og skær den i tynde skiver. Skræl ingefæren, og skær den i tynde strimler.
Steg kyllingestrimlerne i olie på en pande i 3-4 minutter, til de er gyldne. Tilsæt chili og ingefær, og steg i 2 minutter, til kødet er gennemstegt. Tilsæt hoisinsauce, fiskesauce og limesaft, og smag til med salt og peber.
Kog nudlerne efter anvisningen på emballagen.
Skyl spidskålen, og skær den i strimler. Skyl forårsløgene, og skær dem i tynde skiver på skrå.
Lynsteg spidskålen i olie i en pande i 2-3 minutter, og krydr med soya, salt og peber. Vend forårsløgsløgene i.
Afdryp nudlerne, og vend dem sammen med grøntsagerne.
Anret nudler og grønt i dybe tallerkner, og top med spicy kylling og frisk koriander. Giv hoisinsauce og evt. chilisauce til.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar