Nudler med oksekød og grøntsager i hoisinsauce

7. juli 2022 af .

Foto: Columbus Leth

En hurtig wokret er perfekt til travle dage, og du kan tilføje, hvad du har af grøntsager i køleskabet.

Ingredienser

Sådan gør du

Rør hoisinsauce, vand, honning og friskpresset limesaft sammen i en skål.
Kog nudlerne efter anvisningen på emballagen. Afdryp.
Skær kødet i tynde strimler. Skyl og afdryp babymajsene, og halvér dem på langs. Skyl sukkerærterne, og skær dem evt. i halve på langs. Rens forårsløgene, og snit dem i tynde strimler – tag lidt fra til pynt.
Lynsteg oksekødet i olie i en dyb pande eller wok i 1-2 minutter ved høj varme, til det er knapt gennemstegt. Krydr med salt og peber. Tilsæt alle grøntsagerne, og steg videre i et par minutter, til grøntsagerne stadig har lidt bid. Tilsæt hoisinsauce og nudler, vend det hele sammen, og lad retten stege i nogle minutter, til nudlerne er varme og dækket af sauce.
Top nudelretten med sesamfrø og de gemte forårsløg, og servér straks.<br />  

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar