Nudler med oksekød og grøntsager i hoisinsauce
7. juli 2022
af
Camilla Biesbjerg Markussen.
Foto: Columbus Leth
En hurtig wokret er perfekt til travle dage, og du kan tilføje, hvad du har af grøntsager i køleskabet.
Ingredienser
Sådan gør du
Rør hoisinsauce, vand, honning og friskpresset limesaft sammen i en skål.
Kog nudlerne efter anvisningen på emballagen. Afdryp.
Skær kødet i tynde strimler. Skyl og afdryp babymajsene, og halvér dem på langs. Skyl sukkerærterne, og skær dem evt. i halve på langs. Rens forårsløgene, og snit dem i tynde strimler – tag lidt fra til pynt.
Lynsteg oksekødet i olie i en dyb pande eller wok i 1-2 minutter ved høj varme, til det er knapt gennemstegt. Krydr med salt og peber. Tilsæt alle grøntsagerne, og steg videre i et par minutter, til grøntsagerne stadig har lidt bid. Tilsæt hoisinsauce og nudler, vend det hele sammen, og lad retten stege i nogle minutter, til nudlerne er varme og dækket af sauce.
Top nudelretten med sesamfrø og de gemte forårsløg, og servér straks.<br />
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk