Nudler med krydret kylling, peanuts og rød karry
30. marts 2023
af
Louisa Lorang.
Foto: Rikke Westesen
Frem med spisepindene! Rød karry, peanutbutter, limefrugt og fiskesauce tilfører kyllingekødet masser af smag i denne nemme nudelret.
Ingredienser
Sådan gør du
Steg kødet i olie på en stor, varm pande, til kødet er brunet og gennemstegt. Krydr med salt og sukker.
Pil hvidløg, og rens forårsløg. Skær begge dele i tynde skiver. Fordel begge dele på panden med kødet.
Tilsæt rød karry, peanutbutter og kokosmælk, og lad retten simre i 10-15 minutter. Smag til med fiskesauce og saften fra limefrugten.
Tilbered nudlerne al dente. Vend dem med kødet, og anret det hele i skåle.
Rens og hak forårsløg fint. Skær limefrugten i både. Top nudler og kylling med forårsløg og peanuts. Servér straks med limebåde til.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk