Nudler med krydret kylling, peanuts og rød karry

30. marts 2023 af .

Foto: Rikke Westesen

Frem med spisepindene! Rød karry, peanutbutter, limefrugt og fiskesauce tilfører kyllingekødet masser af smag i denne nemme nudelret.

Ingredienser

Sådan gør du

Steg kødet i olie på en stor, varm pande, til kødet er brunet og gennemstegt. Krydr med salt og sukker.
Pil hvidløg, og rens forårsløg. Skær begge dele i tynde skiver. Fordel begge dele på panden med kødet.
Tilsæt rød karry, peanutbutter og kokosmælk, og lad retten simre i 10-15 minutter. Smag til med fiskesauce og saften fra limefrugten.
Tilbered nudlerne al dente. Vend dem med kødet, og anret det hele i skåle.
Rens og hak forårsløg fint. Skær limefrugten i både. Top nudler og kylling med forårsløg og peanuts. Servér straks med limebåde til.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar