Nudler med asiatiske kødboller
6. april 2020
af
Emma Martiny.
Foto: Winnie Methmann
Denne nudelret har den lækreste sauce af kokosmælk, peanutbutter og panangkarry. Kan du ikke få fingrene i panang, kan du bruge rød eller grøn karrypasta i stedet.
Ingredienser
Sådan gør du
Læg hakket svinekød i en skål. Skræl og riv ingefær fint, og pil og riv hvidløg. Rør kødet sammen med ingefær, hvidløg, karrypasta og fiskesauce.
Form små kødboller af farsen, og steg dem i olie på en pande, til de er gyldne på alle sider. Tag kødbollerne af panden.
Pil og riv hvidløg, og steg dem i olie på en pande. Tilsæt karrypasta, kaffir-limeblade, kokosmælk og peanutbutter, og bring saucen i kog.
Smag til med limesaft og fiskesauce.
Rens broccoli, og skær den i lange stængler. Vend dem i saucen sammen med kødbollerne.
Kog nudlerne efter anvisningen på pakken, og vend dem i saucen. Pynt til sidst med thaibasilikum, og servér.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk