Nudler med asiatiske kødboller

Denne nudelret har den lækreste sauce af kokosmælk, peanutbutter og panangkarry. Kan du ikke få fingrene i panang, kan du bruge rød eller grøn karrypasta i stedet.

Ingredienser

Sådan gør du

Læg hakket svinekød i en skål. Skræl og riv ingefær fint, og pil og riv hvidløg. Rør kødet sammen med ingefær, hvidløg, karrypasta og fiskesauce.
Form små kødboller af farsen, og steg dem i olie på en pande, til de er gyldne på alle sider. Tag kødbollerne af panden.
Pil og riv hvidløg, og steg dem i olie på en pande. Tilsæt karrypasta, kaffir-limeblade, kokosmælk og peanutbutter, og bring saucen i kog.
Smag til med limesaft og fiskesauce.
Rens broccoli, og skær den i lange stængler. Vend dem i saucen sammen med kødbollerne.
Kog nudlerne efter anvisningen på pakken, og vend dem i saucen. Pynt til sidst med thaibasilikum, og servér.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
6. april 2020 af .

Foto: Winnie Methmann

Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar