Nudelsuppe med svinekød og grønkål
1. juni 2018
af
Mai Knauer.
Foto: Columbus Leth
Dejlig, klar suppe med asiatisk islæt. Du kan bruge kylling eller kalkun i stedet for svinemørbrad.
Ingredienser
Sådan gør du
Afpuds mørbraden, og skær kødet i strimler. Steg det i sesamolie i en tykbundet gryde med revet ingefær og hakket hvidløg.
Tilsæt fiskesauce, sojasauce og bouillon. Lad suppen simre under låg i 30 minutter.
Skyl grønkålen grundigt, og skær den i fine strimler. Tag lidt fra til severing.
Læg grønkål og nudler i suppen, når der er 5 minutter tilbage af kogetiden.
Tjek, at nudlerne er møre, og servér suppen skoldhed med et drys grønkål, friskhakket mynte og koriander, skyllede bønnespirer og lidt friskpresset limesaft.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk