Nudelsalat med rejer og grøntsager
17. december 2021
af
Camilla Biesbjerg Markussen.
Foto: Columbus Leth
Det ser altid lidt ekstra festligt ud, når man anretter aftensmaden portionsvis i skåle eller dybe tallerkener.
Ingredienser
Sådan gør du
Kog nudlerne efter pakkens anvisninger. Afdryp.
Skræl avocadoer og mango, og skær begge dele i tern eller skiver. Skræl gulerødderne, og riv dem i lange strimler. Rens forårsløgene, og skær dem i tynde skiver på skrå.
Hæld edamamebønnerne i en skål, og overhæld dem med kogende vand. Lad dem stå i ca. 3 minutter, til de er tøet op. Afdryp.
Pres saften af limefrugterne, og pisk den sammen med soja og sukker i en skål.
Anret nudler, grøntsager og rejer pænt i 4 portionsskåle. Dryp dressingen over, og drys med grofthakkede cashewnødder.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk