Nudelsalat med rejer og grøntsager

17. december 2021 af .

Foto: Columbus Leth

Det ser altid lidt ekstra festligt ud, når man anretter aftensmaden portionsvis i skåle eller dybe tallerkener.

Ingredienser

Sådan gør du

Kog nudlerne efter pakkens anvisninger. Afdryp.
Skræl avocadoer og mango, og skær begge dele i tern eller skiver. Skræl gulerødderne, og riv dem i lange strimler. Rens forårsløgene, og skær dem i tynde skiver på skrå.
Hæld edamamebønnerne i en skål, og overhæld dem med kogende vand. Lad dem stå i ca. 3 minutter, til de er tøet op. Afdryp.
Pres saften af limefrugterne, og pisk den sammen med soja og sukker i en skål.
Anret nudler, grøntsager og rejer pænt i 4 portionsskåle. Dryp dressingen over, og drys med grofthakkede cashewnødder.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar