Nudelsalat med oksekød og spicy dressing
17. juli 2018
af
Emma Martiny.
Foto: Nina Malling, Skovdal Nordic
En frisk og spicy nudelsalat smager fantastisk med oksekød. Du kan også bruge kylling eller tigerrejer. Dét er nem og hurtig aftensmad!
Ingredienser
Sådan gør du
Skræl og riv ingefær, og pil og riv hvidløg. Rør det sammen med de øvrige ingredienser til dressingen.
Kog nudler efter anvisningen på pakken, og skyl dem i koldt vand, så de ikke klistrer sammen.
Snit hvidkål i lange, smalle strimler. Skræl og skær gulerødder i tynde stave. Hæld kogende vand over edamamebønnerne i en skål, så de tør op.
Bland hvidkål, gulerødder, edamamebønner og nudler i en skål. Vend dressingen i.
Steg bøfferne i olie på en pande i ca. 3 minutter på hver side. Skær dem i tynde skiver. Flæk avocadoerne, fjern stenen, og skær avocadokødet i skiver. Hak koriander groft.
Fordel bøfskiver, avocado og koriander oven på nudelsalaten, og servér straks.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk