Nudelsalat med kylling og sød chilisauce

2. juni 2022 af .

Foto: Columbus Leth

Smut en tur til Østen, og forkæl smagsløgene med frisk limesaft, koriander og et skud chili.

Ingredienser

Sådan gør du

Steg kyllingefileterne i olie på en pande i 6-7 minutter på hver side, til de er gennemstegt. Tilsæt tamari de sidste sekunder af stegetiden, og krydr med salt og peber.
Kog nudlerne efter anvisningen på emballagen. Afdryp, skyl dem i koldt vand, og afkøl dem let.
Rør limesaft sammen med chilisauce og tamari i en skål. Krydr med salt og peber.
Skyl forårsløgene, og skær dem i tynde skiver på skrå. Knæk den nederste, træede ende af aspargesene, og skær aspargesene i tynde skiver på skrå. Skyl bladselleri og agurk, og skær begge dele i strimler.
Skyl chilien, og hak den fint. Hak korianderen groft. Hak peanutsene groft, og vend dem med nudler, chilisauce og grøntsager.
Servér retten i dybe tallerkner med skiver af kyllingekød, chili og koriander på toppen.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar