Nudelsalat med kylling og sød chilisauce
2. juni 2022
af
Pernille Skjødt.
Foto: Columbus Leth
Smut en tur til Østen, og forkæl smagsløgene med frisk limesaft, koriander og et skud chili.
Ingredienser
Sådan gør du
Steg kyllingefileterne i olie på en pande i 6-7 minutter på hver side, til de er gennemstegt. Tilsæt tamari de sidste sekunder af stegetiden, og krydr med salt og peber.
Kog nudlerne efter anvisningen på emballagen. Afdryp, skyl dem i koldt vand, og afkøl dem let.
Rør limesaft sammen med chilisauce og tamari i en skål. Krydr med salt og peber.
Skyl forårsløgene, og skær dem i tynde skiver på skrå. Knæk den nederste, træede ende af aspargesene, og skær aspargesene i tynde skiver på skrå. Skyl bladselleri og agurk, og skær begge dele i strimler.
Skyl chilien, og hak den fint. Hak korianderen groft. Hak peanutsene groft, og vend dem med nudler, chilisauce og grøntsager.
Servér retten i dybe tallerkner med skiver af kyllingekød, chili og koriander på toppen.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk