Nudelsalat med kylling og peanutbutterdressing
21. november 2018
af
Linn Grubbström.
Foto: Linn Grubbström
Denne thaisalat har det hele. Sprødhed fra gulerødder, agurker og bønnespirer samt sødme og blødhed fra mango og avocado. Bestem selv styrken ved at justere mængden af frisk chili.
Ingredienser
Sådan gør du
Rør peanutbutter, limesaft, soja, chilisauce og vand sammen. Lad dressingen trække, imens du tilbereder salaten.
Steg kyllingen i olie på en pande. Krydr med salt og peber, og skær i skiver.
Skyl, og skræl gulerødderne. Skyl agurk, og skær agurk, gulerødder og mango i mindre stykker.
Hak forårsløgene. Skær avocadoerne over, fjern sten og skal, og skær kødet i skiver. Vend bønnespirer med olie og sesamfrø.
Læg risnudlerne i en gryde med kogende vand. Sluk for varmen, og hæld vandet fra efter 5 minutter.
Hak chilien fint. Skræl ingefæren, og riv den fint. Pres saften af limefrugten. Bland chili og ingefær med soja, limesaft og sukker. Vend nudlerne i dressingen.
Anret grøntsager, nudler, bønnespirer og kylling. Top med peanutbutterdressing.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk
Se også: Den bedste opskrift på peanutbutter dressing!
Powered by Froala Editor