Nudelsalat med flanksteak

Flanksteaken er et godt stykke kød, som klæder denne skønne nudelsalat – alt i alt en dejlig frisk hverdagssalat.

Ingredienser

Sådan gør du

Krydr flanksteaken med salt og peber. Steg den i ca. 3 minutter på hver side i lidt olie på en varm (grill)pande.
Lad den trække i ca. 5 minutter, og skær den herefter i tynde skiver.
Læg nudlerne i en skål, og hæld kogende vand over dem. Lad dem trække i 2-3 minutter.
Hæld vandet fra, og vend dem med lidt smagsneutral olie, så de ikke klistrer sammen.
Skyl bønnespirer, tomater og fennikel. Halvér tomaterne, og snit fenniklen fint, gerne på et mandolinjern.
Anret grøntsagerne sammen med flanksteak og nudler. Servér med limefrugter skåret i både, blommesauce og plukket koriander.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
1. juni 2018 af .

Foto: Columbus Leth

Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar