Nudelsalat med flanksteak
1. juni 2018
af
Timm Vladimir.
Foto: Columbus Leth
Flanksteaken er et godt stykke kød, som klæder denne skønne nudelsalat – alt i alt en dejlig frisk hverdagssalat.
Ingredienser
Sådan gør du
Krydr flanksteaken med salt og peber. Steg den i ca. 3 minutter på hver side i lidt olie på en varm (grill)pande.
Lad den trække i ca. 5 minutter, og skær den herefter i tynde skiver.
Læg nudlerne i en skål, og hæld kogende vand over dem. Lad dem trække i 2-3 minutter.
Hæld vandet fra, og vend dem med lidt smagsneutral olie, så de ikke klistrer sammen.
Skyl bønnespirer, tomater og fennikel. Halvér tomaterne, og snit fenniklen fint, gerne på et mandolinjern.
Anret grøntsagerne sammen med flanksteak og nudler. Servér med limefrugter skåret i både, blommesauce og plukket koriander.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk