Nudelsalat med bøf og ingefærdressing
1. juni 2018
af
Christine Bille Nielsen.
Foto: Henrik Freek
Nudelsalaten er overhældt med en lækker ingefærdressing, der giver den sprøde kål en skøn asiatisk smag.
Ingredienser
Sådan gør du
Brun bøfferne i olie på en pande, og steg dem, så de er helt røde indeni. Krydr med salt og peber, og lad dem trække på en tallerken i 10 minutter.
Skær bøfferne i tynde skiver, og vend dem i kødsaften på tallerkenen.
Læg glasnudlerne i en skål, hæld kogende vand over, og lad dem trække i 10 minutter. Skyl dem med koldt vand i en sigte. Klip dem i kortere stykker med en saks.
Skræl gulerødderne, og skær dem i tynde strimler. Snit spidskål fint. Rens forårsløgene, og skær dem i tynde skiver. Skyl spirerne.
Riv ingefær og hvidløg fint. Pres saften af limefrugterne. Bland ingefær, hvidløg og limesaft sammen med sesamolie, chilisauce, sojasauce og limesaft.
Vend gulerødder, kål, spirer, glasnudler og bøf sammen med ingefærdressingen. Drys med friske korianderblade.
Tip!
I stedet for ristet sesamolie kan du bruge smagsneutral olie og drysse salaten med 2 spsk. ristede sesamfrø.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk