Nudel-bowl med smilende æg

1. juli 2022 af .

Foto: Betina Hastoft

En skål fyldt med knasende grønt og sobanudler vendt i en frisk og syrlig sauce.

Ingredienser

Sådan gør du

Kog nudlerne som anvist på emballagen. Skyl dem i koldt vand, og afdryp. Vend dem med olie, soja og limesaft i en skål.
Kog æggene smilende i 7 minutter. Skyl dem i koldt vand, og pil dem.
Giv edamamebønnerne et kort opkog i en kasserolle med vand. Afdryp. Skyl radiser, agurk og sukkerærter, og skær det hele i tynde skiver.
Skyl og tør spinaten. Skyl hvidkålen, og skær den i tynde strimler, f.eks. på et mandolinjern. Bælg ærterne. Skyl og pluk ærteskuddene. Rens svampene.
Fordel nudler, bønner, radiser, agurk, sukkerærter, spinat, kål, friskbælgede ærter, ærteskud og svampe i små bunker i skålene.
Skær æggene i halve, og læg dem på toppen. Drys med sesam, og servér.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar