Nuddelsuppe med kylling
17. januar 2022
af
Line Holt Nielsen.
Foto: Betina Hastoft
Nuddelsuppen smager og dufter af asiatiske himmelstrøg, men du kan fylde den med de grøntsager, som du har på lager. Er grøntsagerne grove, som f.eks. rodfrugter eller hvidkål, så svits dem først i lidt olie på en pande.
Ingredienser
Sådan gør du
Steg hakket løg blødt i olie, til farven bliver klar. Tilsæt finthakket hvidløg, ingefær og chili (gem lidt til pynt),og rist i et par minutter.
Hæld bouillon og soja over, og læg kyllingebrysterne i gryden. Lad dem simre under låg i ca. 20 minutter.
Tag kyllingen op, og del den i mindre bidder.
Skær svampe og broccoli i mundrette stykker. Læg dem i suppen sammen med nudler og sukkerærter. Kog, til det hele er mørt.
Smag til med soja- og fiskesauce.
Læg kyllingen tilbage i gryden, varm suppen igennem, og servér den med tynde chiliringe og cashewnødder ovenpå.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk