Nougatparfait med appelsin
1. juni 2018
af
Marie Melchior.
Foto: Betina Hastoft
Kombinationen af blød nougat, mandler og appelsin giver en dejlig dessert, du kan imponere dine gæster med.
Bemærk
Frysetid: Mindst 5-6 timer.
Ingredienser
Sådan gør du
Smelt nougat i en skål over vandbad. Rør æggeblommerne i den smeltede nougat 1 ad gangen.
Vend flødeskum i nougatblandingen. Hæld massen i en fryseegnet beholder, og sæt den i fryseren i mindst 5-6 timer.
Smelt sukker ved lav varme på en pande, til det er gyldent. Tilsæt mandler, og lad dem riste i 2-3 minutter.
Hæld massen ud på et stykke bagepapir, og afkøl helt. Hak det groft med en skarp kniv.
Tag isen ud af fryseren ½ time før servering. Anret appelsinskiverne i portionsskåle med en kugle nougatparfait ovenpå, og drys med mandelkrokant.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk