Nougatparfait med appelsin

1. juni 2018 af .

Foto: Betina Hastoft

Kombinationen af blød nougat, mandler og appelsin giver en dejlig dessert, du kan imponere dine gæster med.

Bemærk
Frysetid: Mindst 5-6 timer.

Ingredienser

Sådan gør du

Smelt nougat i en skål over vandbad. Rør æggeblommerne i den smeltede nougat 1 ad gangen.
Vend flødeskum i nougatblandingen. Hæld massen i en fryseegnet beholder, og sæt den i fryseren i mindst 5-6 timer.
Smelt sukker ved lav varme på en pande, til det er gyldent. Tilsæt mandler, og lad dem riste i 2-3 minutter.
Hæld massen ud på et stykke bagepapir, og afkøl helt. Hak det groft med en skarp kniv.
Tag isen ud af fryseren ½ time før servering. Anret appelsinskiverne i portionsskåle med en kugle nougatparfait ovenpå, og drys med mandelkrokant.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar