Nougatmedaljer

1. december 2017 af .

Foto: Columbus Leth

Disse nougatmedaljer er nem julekonfekt, der laves af blød nougat og toppes med hasselnødder, appelsin og frysetørrede hindbær. De er svære at holde fingrene fra!

Ingredienser

Sådan gør du

Smelt forsigtigt nougaten over vandbad.
Hak hasselnødderne groft.
Fordel nougaten i små runde klatter på et stykke bagepapir.
Drys med hasselnødder, kandiseret appelsinskal og frysetørrede hindbær.
Lad medaljerne størkne, og opbevar dem på køl.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar