Nougatmedaljer
1. december 2017
af
Anne Moltke Dahl.
Foto: Columbus Leth
Disse nougatmedaljer er nem julekonfekt, der laves af blød nougat og toppes med hasselnødder, appelsin og frysetørrede hindbær. De er svære at holde fingrene fra!
Ingredienser
Sådan gør du
Smelt forsigtigt nougaten over vandbad.
Hak hasselnødderne groft.
Fordel nougaten i små runde klatter på et stykke bagepapir.
Drys med hasselnødder, kandiseret appelsinskal og frysetørrede hindbær.
Lad medaljerne størkne, og opbevar dem på køl.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk