Nougatknas med tranebær og saltmandler

2. februar 2021 af .

Foto: Betina Hastoft

Glem alt om chokoladetemperering og kunstfærdig pynt, og lav i stedet en hel plade konfekt, der blot skal skæres ud ved servering.

Bemærk
Afkøling: Mindst 4 timer.

Ingredienser

Udstyr

1 firkantet plastikbeholder, ca. 10 x 15 cm

Sådan gør du

Hak nougat og mælkechokolade groft, og smelt det sammen i en skål over vandbad ved lav varme. Tag skålen af varmen.
Hak de saltede mandler groft, og vend dem i den smeltede nougatmasse sammen med tranebær.
Læg bagepapir i plastikbeholderen, og fordel nougatmassen i beholderen i et jævnt lag.
Hak og smelt den mørke chokolade, og dryp den ud over nougatmassen i et tilfældigt mønster.
Sæt på køl i mindst 4 timer (gerne til næste dag),til nougatmassen er helt kold.
Skær nougatmassen ud i små firkantede stykker ved servering.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar