Nordisk burger med hvedekerner og syltede rodfrugter

Nordiske ingredienser som hvedekerner, rodfrugter og hasselnødder giver en spændende gourmetburger.

Nordisk burger med hvedekerner og syltede rodfrugter
31-60 min.

(0)

May 31, 2018 af Carsten KysterFoto: Columbus Leth
Bemærk:Trækketid, syltede rodfrugter: 30 minutter.

Ingredienser

personer

Sådan gør du

Tip!

Når det hakkede oksekød skal formes til flotte bøffer, starter du med at dele kødet i fx fire dele (hvis du ønsker fire bøffer). Klap hver portion kød godt sammen i hænderne, og form den derefter til en fast og sammenhængende kugle. Klap kuglen flad med hænderne, og form den til en pæn bøf med den brede side af en kokkekniv. Hak et ternet mønster i bøfferne på begge sider, og krydr med salt og peber, før de steges.

Bedøm denne opskrift

Vælg det ønskede antal stjernerDu gav 0 stjernerGiv 0 stjernerÆndre til 0 stjerner

Måske du også kan li'