Nordafrikansk kylling med aspargesbroccoli og koriandercreme

11. september 2023 af .

Foto: Betina Hastoft

Saftig kylling, sprøde grøntsager og en lækker creme er en indbydende kombination på middagsbordet.

Ingredienser

Sådan gør du

Vend kyllingefileterne i en blanding af spidskommen, koriander, gurkemeje, ingefær, salt og peber.
Steg kyllingefileterne på en pande i olivenolie i ca. 5 minutter på hver side.
Rens og blanchér aspargesbroccoli kort i en gryde, og skyl godt i koldt vand. Skyl sukkerærter, og rens forårsløg. Halver sukkerærterne på langs, og snit forårsløgene.
Skyl og hak koriander og mynte. Rør yoghurten sammen med de hakkede krydderurter i en skål, og smag til med salt og peber.
Hak pistacienødderne, og lun fladbrødene. Bland grøntsagerne, og anret dem på tallerkener sammen med kylling. Top med pistacienødder og et par skefulde yoghurtcreme. Servér med lune fladbrød.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar