Nordafrikansk kylling med aspargesbroccoli og koriandercreme
11. september 2023
af
Gitte Heidi Rasmussen.
Foto: Betina Hastoft
Saftig kylling, sprøde grøntsager og en lækker creme er en indbydende kombination på middagsbordet.
Ingredienser
Sådan gør du
Vend kyllingefileterne i en blanding af spidskommen, koriander, gurkemeje, ingefær, salt og peber.
Steg kyllingefileterne på en pande i olivenolie i ca. 5 minutter på hver side.
Rens og blanchér aspargesbroccoli kort i en gryde, og skyl godt i koldt vand. Skyl sukkerærter, og rens forårsløg. Halver sukkerærterne på langs, og snit forårsløgene.
Skyl og hak koriander og mynte. Rør yoghurten sammen med de hakkede krydderurter i en skål, og smag til med salt og peber.
Hak pistacienødderne, og lun fladbrødene. Bland grøntsagerne, og anret dem på tallerkener sammen med kylling. Top med pistacienødder og et par skefulde yoghurtcreme. Servér med lune fladbrød.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk