Nøddetoppe med tranebær
17. november 2018
af
Anne Moltke Dahl.
Foto: Columbus Leth
Det er nemt at lave små, knasende nøddetoppe fyldt med lækre sager. Chokoladen skal blot smeltes og blandes sammen med de øvrige ingredienser – hurtig konfekt på kun 15 minutter!
Ingredienser
Sådan gør du
Hak chokoladen. Smelt ²⁄₃ af den ved 45° i en skål over vandbad.
Tag skålen af varmen, og tilsæt den sidste hakkede chokolade. Temperaturen skal være omkring 27-28°.
Varm derefter chokoladen op til 30-31°.
Hak mandlerne groft, og vend dem i chokoladen. Fordel chokoladen i små klatter på et stykke bagepapir.
Drys med pistacienødder, tranebær og frysetørrede hindbær. Lad toppene køle af ved stuetemperatur.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk