Nødder med hvid chokolade
18. juli 2019
af
Cecilie Svensson.
Foto: Line Klein
De søde og sprøde macadamianødder med hvidt chokoladeovertræk er en sand fryd for ganen, og vil helt sikkert skabe stor begejstring.
Ingredienser
Udstyr
2 store syltetøjsglas
Sådan gør du
Blend hindbærpulveret med de tørrede roser, og sigt derefter pulveret, så de største dele sies fra.
Fordel nødderne på en bageplade med bagepapir, og tænd ovnen på 170°. Rist nødderne i 6-7 minutter på midterste rille, men hold øje med dem, der er så meget fedt i macadamianødder, at de hurtigt bliver mørke. Hasselnødder skal have nogle minutter længere.
Lad nødderne køle af, mens chokoladen smeltes i vandbad. Når chokoladen er smeltet, blandes den med nødderne, som derefter vendes ud på et stykke bagepapir.
Skil nødderne let fra hinanden med en gaffel, og vend dem nu i hindbærpulveret. Det er nemmest at gøre ad et par omgange ved at ryste skålen let rundt, så nødderne dækkes over det hele.
Opbevar nødderne i en lufttæt beholder i køleskabet, der kan de holde sig lækre og sprøde i ugevis.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk