Nøddepanerede kyllingestykker

De små stykker kylling minder om en rustik nugget. De er nemme at lave og smager fantastisk, evt. som fyld i en god salat.

Ingredienser

Sådan gør du

Hak nødder og græskarkerner fint. Kom dem i en skål, og tilsæt salt og peber.
Afpuds kyllingekødet, dup det tørt med køkkenrulle, og skær hver filet i 2-3 stykker.
Vend skiverne i sammenpisket æg og derefter i nøddeblandingen.
Steg kødet i olie på en pande eller i ovnen i 12-15 minutter.
Sæt evt. kødstykkerne på spyd og servér en grøn salat til.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
29. juli 2019 af .

Foto: Betina Hastoft

Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar