Nøddepanerede kyllingestykker
29. juli 2019
af
Julie Hey.
Foto: Betina Hastoft
De små stykker kylling minder om en rustik nugget. De er nemme at lave og smager fantastisk, evt. som fyld i en god salat.
Ingredienser
Sådan gør du
Hak nødder og græskarkerner fint. Kom dem i en skål, og tilsæt salt og peber.
Afpuds kyllingekødet, dup det tørt med køkkenrulle, og skær hver filet i 2-3 stykker.
Vend skiverne i sammenpisket æg og derefter i nøddeblandingen.
Steg kødet i olie på en pande eller i ovnen i 12-15 minutter.
Sæt evt. kødstykkerne på spyd og servér en grøn salat til.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk