Nøddemazarintærte

1. juni 2018 af .

Foto: Columbus Leth

Tæt mazarinbund toppet med sprøde nødder – uhm!

Ingredienser

Sådan gør du

Tænd ovnen på 180°. Blend marcipan, sukker og smør i en blender eller foodprocessor til en ensartet masse.
Tilsæt æggene, 1 ad gangen, og tilsæt til sidst mel.
Hæld dejen i den smurte form, og bag den i ovnen i ca. 30 minutter.
Smelt brun farin og vand i en kasserolle, til blandingen er 115° varm (brug gerne et sukker- eller stegetermometer). Rør smørret i.
Tilsæt nødder, rør godt, og fordel nøddetoppingen over den bagte tærte. Lad den køle helt af inden servering.

Tip!

Brug de nødder du bedst kan lide til kagens topping.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar