Nøddemazarintærte
1. juni 2018
af
Timm Vladimir.
Foto: Columbus Leth
Tæt mazarinbund toppet med sprøde nødder – uhm!
Ingredienser
Sådan gør du
Tænd ovnen på 180°. Blend marcipan, sukker og smør i en blender eller foodprocessor til en ensartet masse.
Tilsæt æggene, 1 ad gangen, og tilsæt til sidst mel.
Hæld dejen i den smurte form, og bag den i ovnen i ca. 30 minutter.
Smelt brun farin og vand i en kasserolle, til blandingen er 115° varm (brug gerne et sukker- eller stegetermometer). Rør smørret i.
Tilsæt nødder, rør godt, og fordel nøddetoppingen over den bagte tærte. Lad den køle helt af inden servering.
Tip!
Brug de nødder du bedst kan lide til kagens topping.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk