Nøddelagkage med moccacreme
10. december 2019
af
Timm Vladimir.
Foto: Columbus Leth
Du kan i princippet fylde de frugter og bær i denne skønhed, som du bedst kan lide, men brombær og blommer matcher på bedste vis den intense moccacreme og giver en lækker konstrast til de fyldige valnøddebunde.
Ingredienser
Udstyr
springform, ca. 22 cm i diameter
Sådan gør du
Tænd ovnen på 180°. Blend 125 g af valnødderne i en foodprocessor til en mellemgrov rasp.
Pisk æggene med sukker til de er hvide og luftige. Sigt mel og bagepulver i, og vend valnødderaspen i.
Hæld dejen i en smurt springform, og bag den i ovnen i 35 minutter. Lad den køle helt af, og del den i 3 bunde.
Rør kaffepulveret ud i fløden. Pisk blandingen til skum, og rør cremefraiche i. Smag til med flormelis.
Skyl og tør brombær. Skyl blommerne, og skær dem i små både. Fyld moccacreme, brombær og blommer mellem bundene, og gem de fineste stykker til toppen. Pynt med valnødder, og servér.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk