Nigiri med laks, peberrod og karse

1. juni 2018 af .

Foto: Columbus Leth

Tag sushien ud af køleskabet, en halv times tid inden den skal spises. Så har sushien den helt rigtige temperatur.

Bemærk
Afkølingstid: 20 minutter.

Ingredienser

Sådan gør du

Skyl risene i koldt vand i 2-3 minutter. Hæld koldt vand og ris i en gryde, og bring det i kog. Kog risene i 10 minutter under låg.
Fordel risene på en bageplade beklædt med bagepapir. Rør risvinseddike, sukker og salt sammen, og vend det forsigtigt i risene.
Lad risene køle ned til stuetemperatur.
Skær laksen i tynde strimler på tværs af fibrene i kødet.
Saml risene til ovale stykker i tommelfingerstørrelse, og læg en lakseskive på hver. Pynt med fintrevet peberrod og karse.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar