Nicecream på pind
18. oktober 2019
af
Timm Vladimir.
Foto: Columbus Leth
Helt plantebaseret − og helt vildt lækkert! Disse blåbæris er et hit hos både store og små, og du kan selv vælge, om de skal serveres som ispinde eller som nicecream i en skål.
Bemærk
Frysetid: 1 time.
Ingredienser
Udstyr
8 isforme
8 ispinde
Sådan gør du
Blend kokosmælk, mandelmælk, dadler og ⅔ af blåbærrene til en ensartet masse.
Smag til med limesaft og -skal.
Kør blandingen på en ismaskine, til den har sat sig.
Vend de resterende blåbær i, og fyld blandingen i isforme.
Lad dem fryse ind i mindst 1 time. Drys med blåbærstøv, og servér.
Tip!
Du behøver ikke ismaskine for at lave denne nicecream, men det giver en særlig god konsistens i de færdige ispinde. Hvis du ikke kan vente, kan du sagtens spise isen, inden den er blevet frosset til ispinde.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk