Nicecream på pind

18. oktober 2019 af .

Foto: Columbus Leth

Helt plantebaseret − og helt vildt lækkert! Disse blåbæris er et hit hos både store og små, og du kan selv vælge, om de skal serveres som ispinde eller som nicecream i en skål.

Bemærk
Frysetid: 1 time.

Ingredienser

Udstyr

8 isforme
8 ispinde

Sådan gør du

Blend kokosmælk, mandelmælk, dadler og ⅔ af blåbærrene til en ensartet masse.
Smag til med limesaft og -skal.
Kør blandingen på en ismaskine, til den har sat sig.
Vend de resterende blåbær i, og fyld blandingen i isforme.
Lad dem fryse ind i mindst 1 time. Drys med blåbærstøv, og servér.

Tip!

Du behøver ikke ismaskine for at lave denne nicecream, men det giver en særlig god konsistens i de færdige ispinde. Hvis du ikke kan vente, kan du sagtens spise isen, inden den er blevet frosset til ispinde.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar