Nice cream med mandelmælk, banan og bær

1. juni 2018 af .

Foto: Betina Hastoft

Nice cream er en sundere is, der laves af frosne bananer, mær og mælk, der blendes – det giver den lækreste softice helt uden tilsat sukker og fløde.

Bemærk
Frysetid, bananer: Natten over.

Ingredienser

Sådan gør du

Skræl bananerne, og skær dem i 1½ cm tykke skiver.
Læg dem i en frysepose, og læg dem i fryseren natten over.
Tag bananskiver og frosne bær ud af fryseren næste dag, og lad dem tø op på bordet i 10 minutter.
Blend bananskiver, blåbær, mandelmælk og vaniljepulver sammen i en blender ved høj hastighed til en glat og cremet softice.
Servér bananisen i portionsskåle. Pynt med bær og hakket chokolade.

Tip!

Smagssæt selv din nice cream på andre måder, fx med kakao og peanutbutter, og pynt med den med det, du allerbedst kan lide, fx friske bær, ristede kokoschips og frisk mynte.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar