Nemt surdejsrugbrød med kerner

Når du ikke har opfrisket din surdej i 2-3 dage, er den perfekt at bage rugbrød med. Det kræver blot 20 minutters arbejdstid at frembringe et saftigt og smagfuldt rugbrød til frokosten eller madpakken.

Nemt surdejsrugbrød med kerner
0-30 min.

(0)

March 10, 2025 af Jonathan KristiansenFoto: Columbus Leth
Bemærk:Hævetid: 20 timer

Ingredienser

personer

Udstyr

  • 1 rugbrødsform, 1 liter
  • stegetermometer
Hold skærmen tændt

Sådan gør du

Tip!

Foretrækker du en hård og sprød skorpe, kan du lade rugbrødet afkøle på en bagerist.

Bedøm denne opskrift

Vælg det ønskede antal stjernerDu gav 0 stjernerGiv 0 stjernerÆndre til 0 stjerner

Måske du også kan li'