Nemme stegte nudler
20. februar 2023
af
Camilla Biesbjerg Markussen.
Foto: Peter Kam
En nem og hurtig ret, som er et populært alternativ til de klassiske kopnudler.
Ingredienser
Sådan gør du
Kog nudlerne efter anvisningen på pakken, til de er næsten møre, men stadig har lidt bid. Overhæld dem med koldt vand, så kogningen stopper, og afdryp dem i en sigte.
Rør soja, sesamolie, risvinseddike, sukker og lidt friskkværnet peber sammen i en skål.
Skyl og hak forårsløgene fint. Opvarm olie i en dyb pande, og steg forårsløg ganske kort, til de er gyldne.
Tilsæt nudlerne og sesammarinaden, og vend rundt i retten med 2 grydeskeer, til sesammarinaden er godt fordelt, og nudlerne er stegte.
Rist sesamfrø på en tør pande ved lav varme. Ryst panden, så sesamfrøerne ristes jævnt.
Skyl og hak forårsløgene fint. Skyl og pluk koriander. Anret nudlerne i skåle, og top med sesamfrø, forårsløg og koriander.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk