Nemme pebernødder
30. november 2017
af
Anne Moltke Dahl.
Foto: Columbus Leth
Det tager ikke lang tid at bikse en portion sprøde pebernødder sammen med denne nemme opskrift! Lav evt. en ekstra omgang, du kan fryse ned og tage op en anden god gang.
Bemærk
Hviletid: Natten over.
Ingredienser
Sådan gør du
Ælt alle ingredienserne sammen, og tril dem til pølser, som ikke er alt for tykke.
Pak hver rulle ind i husholdningsfilm, og læg dem på køl natten over.
Skær dem i 3 mm tykke skiver, og fordel dem på bageplader beklædt med bagepapir.
Bag pebernødderne ved 200° varmluft i ca. 12 minutter, til de er gyldne.
Lad dem afkøle på en bagerist, og læg dem i en dåse, når de er blevet kolde.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk
Se også: Klassisk opskrift på pebernødder eller peberkager