Nemme koldhævede boller

Koldhævning gør det nemt at servere friskbagte boller fra morgenstunden. Rør blot dejen sammen om aftenen, og lad den hæve på køl natten over. Næste morgen er det bare at skære dejen rustikt ud og bage bollerne i ovnen.

Nemme koldhævede boller
0-30 min.

(5)

November 11, 2022 af Camilla Biesbjerg MarkussenFoto: Peter Kam
Bemærk:Hævetid: mindst 8 timer

Ingredienser

stk.

Sådan gør du

Tip!

Vil du helt undgå dej på hænder og køkkenbord, kan du også sætte små klatter af dej med to skeer på en bageplade med bagepapir. Så bliver bollerne lidt mere rustikke at se på, men endnu nemmere at lave!

Bedøm denne opskrift

Vælg det ønskede antal stjernerDu gav 0 stjernerGiv 0 stjernerÆndre til 0 stjerner

Måske du også kan li'