Nemme kødboller i tomatsauce
30. marts 2020
af
Julie Hey.
Foto: Betina Hastoft
Det er ikke for sjov, når vi siger, at de nemme kødboller i tomatsauce er nemme. De skal nemlig blot trykkes ud af en medisterpølse, og vupti, er der små og lækre kødboller med den helt rigtige smag.
Ingredienser
Sådan gør du
Hak løg og hvidløg fint.
Varm 2 spsk. olie op på en stor pande, og pres farsen ud af medisterpølsen i små kugler.
Steg kødbollerne på panden i 5-8 minutter, til de er gennemstegte.
Tilsæt løg og hvidløg, og steg videre i 1 minut.
Tilsæt hakkede tomater, hakket chili og timian, og lad det simre i 10 minutter.
Smag tomatsaucen til med salt og peber.
Kog pasta efter pakkens anvisning.
Vend pastaen med tomatsauce og kødboller, drys med timian, og servér straks.
Tip!
Giv evt. retten et drys friskrevet parmesan, inden I skal spise.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk