Nemme fuglereder med mokkaskum og mørk chokolade

24. februar 2022 af .

Foto: Betina Hastoft

Sød marengs og letbittert mokkaskum er den perfekte kombination, når der skal lidt lækkert på bordet til eftermiddagskaffen. Køb bundene færdige, så har du desserten klar på 0,5.

Ingredienser

Sådan gør du

Hak den mørke chokolade fint, og smelt den i en skål over vandbad.
Smør et tyndt lag smeltet chokolade ud på hver marengsbund. Sæt marengsbundene på køl i 5 minutter, til chokoladen er størknet.
Hæld fløde, kakao, kaffepulver og flormelis i en skål, og pisk det til blødt skum med en elpisker.
Rist mandelflagerne let gyldne på en tør pande. Hak den mørke chokolade groft, eller høvl den i store spåner.
Fyld marengsbundene op med mokkaskum, og pynt med ristede mandelflager og chokoladespåner. Servér straks.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar