Nemme florentinere med brombærcreme
19. november 2019
af
Julie Hey.
Foto: Betina Hastoft
Brombær, hvid chokolade og flødeskum danner grundlaget for den overdådige creme. Skyd genvej, og brug færdigkøbte vaffelkiks til dine florentinere.
Bemærk
Hviletid: 1 time
Ingredienser
Sådan gør du
Mos brombær i en skål. Hak chokoladen fint, og smelt den over vandbad.
Vend brombær og chokolade sammen, og lad det køle af.
Pisk æggeblommerne luftige med sukker. Pisk fløden til skum.
Vend æggecremen i flødeskummet, og tilsæt den afkølede chokolade. Stil cremen på køl i 1 time.
Pisk cremen stiv, og fordel den mellem små sprøde kiks eller kager. Læg evt. en klat på toppen af hver kage.
Pynt kagerne med friske brombær og evt. bærstøv eller flormelis.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk